banner

Sahl Hasheesh

SAHL HASHEESH

Általános információk

Sahl Hasheesh egy elit üdülőhely, amely az arab luxus legjavát testesíti meg. Hurghada repülőterétől 18 km-re található. Ideális a magas szintű szolgáltatásokra és kényelemre vágyót turisták számára. 12 km-en át húzódnak a legtisztább homokos strandok, szállodakomplexumok, golfpályák, szökőkutak, vízcsatornák és lagúnák. Az üdülőhely szlogene: "Ne árts a természetnek".

A jól kiépített infrastruktúrának köszönhetően a Sahl Hasheesh népszerű a fiatal párok, a gyermekes családok, valamint a golf és a búvárkodás szerelmesei körében.

Éghajlat

Sahl Hasheesht télen és nyáron egyaránt napos időjárás jellemzi. A viszonylag hűvös hónapok decembertől márciusig tartanak, ekkor a víz hőmérséklete a Sahl Hasheesh-öbölben +21-22 °C, a levegőé pedig +21-24 °C körül van. A többi időszakban a levegő +25-31°C-ra, a víz pedig +24-28°C-ra melegszik.

Kikapcsolódás

Sahl Hasheeshbe látogató turisták elsősorban a tengerparton töltött passzív időtöltést választják. Az üdülőhely tágas, nem zsúfolt strandjait kifogástalan tisztaság, finom homok, kiváló kilátás a tengerre és sekély partvonal jellemzi. Különösen alkalmas gyermekes családok számára. Érdemes megemlíteni, hogy az üveg aljú hajókirándulás során megcsodálhatják és lefényképezhetik a korallokat és más mélytengeri lakókat.