banner

Rólunk

 

Kik vagyunk?

Az Orex Travel története 1996-ban kezdődött, és azóta a török tulajdonú vállalat Németországban, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és a balti államokban is működő utazásszervezővé nőtte ki magát. A magyaroszági Orex Travel 2017-ben kezdte meg működését. Az általunk kínált nyaralási célpontok listája folyamatosan bővül, a velünk az utazók már 3 országba eljuthatnak.

Anyacégünk az ANEX Group több mint 25 éve a világ egyik vezető utazásszervezője. Nemzetközi utazásszervezőként a kezdetektől fogva a szervezett utazási üzletágban tevékenykedünk. Saját tapasztalatainkból ismerjük a legnépszerűbb szállodákat. Cégünk, "#wedowithlove" mottójának megfelelően folyamatosan bővítjük kínálatunkat, igazodva az utasigényekhez.

 

Mit kínálunk?

Minden utazó igényeinek megfelelő üdüléseket kínálunk. Széles szállodai és üdülési kínálatunkat folyamatosan megújítjuk, és szolgáltatásaink minőségét folyamatosan javítjuk.

Utazóinkat minden nyaralási célállomáson szakképzett képviselők fogadják. Az elérhető kirándulások listáját minden évben frissítjük. Minden transzferünk kényelmes és jó minőségű autóbuszokkal történik. A turisztikai piacon szerzett sokéves tapasztalattal, az Orex Travel munkatársainak professzionalizmusával, partnereink megbízhatóságával, a szállodák széles választékával, a magas színvonalú szolgáltatásokkal és a szívélyes vendéglátással várjuk utasainkat.

 

Minden utazó igényeinek megfelelő üdüléseket kínálunk. Széles szállodai és üdülési kínálatunkat folyamatosan megújítjuk, és szolgáltatásaink minőségét folyamatosan javítjuk.

Utazóinkat minden nyaralási célállomáson szakképzett képviselők fogadják. Az elérhető kirándulások listáját minden évben frissítjük. Minden transzferünk kényelmes és jó minőségű autóbuszokkal történik. A turisztikai piacon szerzett sokéves tapasztalattal, az Orex Travel munkatársainak professzionalizmusával, partnereink megbízhatóságával, a szállodák széles választékával, a magas színvonalú szolgáltatásokkal várjuk utasainkat.

 

Miért válasszon minket?

A turisztikai piacon sikereket, elismerést és partnereink és utasaink bizalmát élvezzük évek óta. Számunkra az a fontos, hogy az Orex Travel utasainak felejthetetlen nyaralást biztosítsunk.

LÉGITÁRSASÁGOK

Bárhová is tervezi utazását, mi mindig kényelmes repülést kínálunk.

IDEGENVEZETŐK

Az Orex Travel segítőkész munkatársai minden egyes üdülőországban üdvözlik Önt, elkísérik a lefoglalt szállodába és segítik Önt a nyaralása alatt.

TRANSZFER

Modern és kényelmes buszokkal utazhat a kiválasztott szállodába.

SZÁLLÁSTÍPUSOK

Minden üdüléstípusra és igényre: apartmanok, városi stílusú vagy hangulatos családi szállodák, nagy komplexumok.