Utazni bárhogy lehet, de velünk igazán érdemes!Tudták, hogy a törököknek is volt Mátyás királyuk, csak éppen őt Naszreddin hodzsának hívták? Azt nem tudjuk, hogy olyan karakteres arcéllel rendelkezett-e, mint a mi híres uralkodónk, ám, az bizonyos, hogy a mai napig élénken élnek humoros, bölcs történetei és ezek morálisan épp oly erősek, valamint épp olyan tréfásak, mint, a mi Mátyásunk meséi. Generációról generációra öröklődnek Naszreddin mindig aktuális, vicces anekdotái, akárcsak a török fürdők rituáléi, vagy a forró török kávé titka. Titkok, amelyeket évszázadok óta próbálunk megfejteni. Közben lassan rájövünk arra, hogy a török konyha több, mint egy büfé étlapja, ahogy a török kultúra utánozhatatlan szépségeit is jobb a gyönyörű táj ölelésében felfedezni, mint egy képeslap tökéletesre retusált oldalain szemlélni. Törökországot érezni, ismerni kell!
 


Szeretünk utazni és szeretjük, ha utasaink és ügyfeleink is épp annyira rajonganak a gyönyörű és izgalmas tájakért, mint amennyire mi magunk. Az Orex Travel nem egy hagyományos utazási iroda, mi elhivatottak és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy élményeket adhassunk, valódi kikapcsolódást garantálhassunk. Mint Törökország specialista repítjük el a gyönyörű Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer régióiba a kalandot vagy éppen pihenést keresőket.

 


72 gépindulás, 9250 utas, közel 200 szállodában. Büszkék vagyunk rá, hogy igazán sűrű év lett számunkra a 2019-es is, melynek sikereit és eredményeit szívből köszönjük utasainknak és partnereinknek, akik szezonról szezonra bizalmat szavaznak nekünk. Járataink hetente háromszor indultak, minden esetben maximális telítettséggel közlekedtek, szállodáink pedig boldogan fogadták a nagy számban érkező és gyakran visszatérő magyar vendégeket.


2020-ban tovább emeljük a tétet, járataink Budapestről hetente három, Debrecenből egy alkalommal indulnak, miközben újabb és újabb akciókkal, újabb szállodákkal várjuk a szezont, ami nálunk már május közepétől indul és egészen október végéig tart. Hiszen a hatalmas kiterjedésű, lenyűgöző földrajzi adottságokkal büszkélkedő Törökországban a tengerpartokon már tavasztól kellemes az időjárás, az őszi hónapokban pedig a hőmérséklet rendszerint meghaladja a 25 ° C-ot. Utazzanak a szikrázó napsütés és a különleges ízek hazájába, Törökországba a török utak specialistájával, az Orex Travellel!


2020-ban is valljuk, hogy utazni bárhogy lehet, de igazán továbbra is velünk érdemes!
Fontos, hogy nem csak itt vagyunk jelen, hiszen az Orex Travel csapatával utazhatnak Szlovákiában, Lengyelországban vagy Csehországban is. Munkatársaink nemzetközi tapasztalattal rendelkező, magasan képzett szakemberek, akik mindig nagy figyelemmel válogatják ki szezonról szezonra a legjobb ajánlatokat.  Európában az Orex Travel márka azért jött létre, hogy ügyfelei számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsa a lehető legjobb áron. Az Orex Travel tulajdonosa az Anex Group összesen 4 millió turistát utaztat éves szinten. 6500 alkalmazottat foglalkoztat. Saját légitársaságot alapított és üzemeltet. Több, mint 1 millió turistát utaztat Törökországba Oroszországból és Ukrajnából. 46 ország szerepel az Anex Group kínálatában ezek közül 18 országban saját beutaztató irodát nyitott. Az Anex Group székhelye Antalya, Törökország.

 

Képviseleteink

Anex irodáink:Törökország |Egyiptom |Thaiföld |Oroszország |Ukrajna |Spanyolország |Emirátusok

Orex irodáink:Törökország |Csehország |Szlovákia|Szlovénia|Egyiptom Hírlevél

Hírlevélhez szükséges adatok

Keresztnév
Vezetéknév
Mail
Ok

Sikeres E-mail küldés

Figyelem!

Sikertelen E-mail küldés