Visszahívjuk Önt!
Utas(ok) neve
Telefonszám
E-Mail
Visszahívás időpontja
Kérdése van? Kérjen visszahívást!
+36 1 951 9440
Kedves Utasaink és Partnereink!

 

Irodánk 2020. május 18-tól ismét a megszokott időben tart nyitva (http://www.orextravel.hu/pages/informaciok-kapcsolat).

 

Elérhetőségeink továbbra is a hu.reservation@orextravel.eu email cím, valamint a +36 1 951 9440, a +36 1 426 0660 és a +36 30 851 1877-es telefonszámok egyike.


Módosítási lehetőségek:

 

Törölt foglalások visszaállításának lehetősége az eredetileg foglalt áron

Minden Utasunknak, akinek az utazása 2020. július-augusztus-szeptember-október hónapokra szólt volna, de a foglalását 2020. június 2-ig töröltette, annak lehetőséget adunk, amennyiben meggondolják magukat és idén mégis utazni szeretnének, hogy az eredeti foglalásukat, azonos paraméterekkel (hotel, dátum, szobatípus), az eredeti áron visszaállíthassák.

Ebben az esetben töröljük a korábban felszámított 4.500 Ft/fős lemondási díjat, és természetesen az útlemondási biztosítás is ismét élővé válik.

Ugyan ezen törölt foglalások esetében a visszafizetés helyett az utazási voucher is kérhető!

Azon törölt foglalásokra is érvényesíthető az utazási voucher, melyek esetében az első részlet visszafizetése már megtörtént. Ebben az esetben a még vissza nem utalt összegről állítjuk ki a vouchert, természetesen a lemondási díj és az útlemondási biztosítás levonása nélkül (tehát, ha vouchert kérnek visszaadjuk a levont kötbér összegét).

 


Utazási voucher

Az utazási voucher kérhető: 2020. augusztus 31-ig

 

Tekintettel a kialakult helyzetre és a megjelent kormányrendeletre, az Orex Travel is lehetőséget ad, hogy a már befoglalt nyaralásokat egy későbbi 2020-as, vagy akár 2021-es útra használhassák fel.

 

A voucher feltételei:

 

Q  Lemondási díj nélkül töröljük a foglalást és a befizetett összeget voucher formájában írjuk jóvá.

Q  A voucher azonosítója az eredeti szerződésen szereplő pozíciószám lesz.

Q  A vouchert egészen az indulás előtti 21. napig lehet kérni.

Q  A vouchert 2021. augusztus 31-ig használhatják fel (eddig kell megadni az új indulási dátumot).

Q Természetesen a teljes 2020/2021-es szezon kínálatából választhatnak (amennyiben 2021-ben más desztináció is lesz kínálatunkban, arra is érvényes lesz).

Q A voucher beváltásakor, tehát az új foglalás elkészítésekor az ÁSZF szerinti 40% előleg helyett, csak 25%-ot kell befizetni.

Q  Továbbá minden 2021-es szezonra készülő új foglalás csomagárából 3% kedvezményt adunk, mely összevonható a 3%-os törzsutas kedvezményünkkel is.

Q  A voucher a Ptk. szerinti közeli hozzátartozóra ruházható át.

 Q  A törvényi előírásoknak megfelelően, amennyiben nem használják fel a kiállított vouchert 2021. augusztus 31-ig, a befizetett összeget visszafizetjük.

 

A voucher a későbbiekben az eredeti szerződést lebonyolító utazásközvetítőnél váltható be.

 


Dátum, illetve hotel módosításának lehetősége a jelenleg aktuális árakon

 

 

Útlemondási feltételeink:

 

Az útlemondás díja 4.500 Ft/fő + a sztornó biztostás összege nem jár vissza, viszont akár most akár az indulás előtti 26. nappal mondják le, akkor is ugyan ennyibe fog kerülni.


A 2020. június 1-e után rögzített szerződésekre a hatályos általános szerződési feltételeink szerinti minimum 10.000 Ft/fős lemondási díj érvényes.

(http://www.orextravel.sk/OREX/documents/%C3%81ltal%C3%A1nos%20szerz%C5%91d%C3%A9si%20felt%C3%A9telek2020.06.01.pdf)

 

 

Visszautalással kapcsolatos információk:

 

A visszautalásokkal kapcsolatban ezúton is kérjük Utasaink és Partnereink türelmét!

 

Bármilyen visszatérítési igény most jelentősen több időt vesz igénybe, a megszokott ügyintézési idő ezért megnövekedett. Szlovákiai pénzügyi központunk érkezési sorrendben, folyamatosan dolgozza fel a kéréseket, azonban a visszautalás ideje a jogszabály által is előírt 14 napon túlra is kitolódhat.

 

Az Orex Travel – az utasok biztonságát szolgáló, az utazási irodák részére előírt – vagyoni biztosítékra 2020.12.31-ig a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fiókteleppel kötött szerződést, 1 milliárd 200 millió forintig, amely szükség esetén teljes mértékben fedezi utasaink befizetéseit.Utasainknak és Partnereinknek jó egészséget kívánunk!


Hírlevél

Hírlevélhez szükséges adatok

Keresztnév
Vezetéknév
Mail
Ok

Sikeres E-mail küldés

Figyelem!

Sikertelen E-mail küldés