Válasszon országot :
Visszahívjuk Önt!
Utas(ok) neve
Telefonszám
E-Mail
Visszahívás időpontja
Kérdése van? Kérjen visszahívást!
+36 1 951 9440

OREX GYERMEKKLUB  - 2019 NYÁR


Mi az Orex Gyermekklub?

Családban utazni remek szórakozás, de mi lenne, ha még ezt is lehetne fokozni? Az ingyenesen igénybe vehető Orex Kids Klub azzal a céllal jött létre, hogy a nyaralás minden perce mindenkinek öröm legyen, így a legkisebbektől a nem olyan kicsikig a gyerekek is kaphassanak lehetőséget a felhőtlen kikapcsolódásra. Jól képzett magyar animátoraink, akik csínyekben is tapasztaltak, minden szezonban azon vannak, hogy biztonságos környezetben, színes, vidám és lebilincselő programokkal lepjék meg a gyerekeket, így téve felejthetetlenné az utazást az egész család számára.

Hol találhatja az Orex Gyermekklubot?

A török riviéra két szállodájában: SUENO HOTELS BEACH SIDE 5* (Side), NOVUM GARDEN SIDE 5* (Side)


Sueno     Novum


Kinek készült az Orex Gyermekklub?

4 – 12 éves gyermekek számára. Minden szállodában, a beiratkozott gyermekek számától függően, a gyermekek két korcsoportra oszthatók az adott napon. Az első csoport 4 – 8 éves gyermekeknek szól, a második pedig a 9 – 12 éves gyermekek számára. A 4 éves és idősebb gyermekeknek képeseknek kell önállóan és szülői felügyelet nélkül részt venni a programon. A csoportok létszáma maximum 15 fő. Az Orex Gyermekklubhoz történő csatlakozás előtt a gyermek törvényes gondviselője a program kezdete előtt köteles aláírni a gyermekfelügyeleti nyomtatványt. A programon való részvételéről a gyermekek Orex Family Club bizonyítványt kapnak.


Mi az Orex Gyermekklub napi menetrendje?

A program a szálloda létesítményeihez igazodik. Az Orex Gyermekklub a hetente 6 alkalommal tart nyitva, 8 órás napi programokkal. A gyermekek jutalmat kapnak (oklevél, érmék) a játékokban és versenyeken való részvételükért.

Reggel: művészeti foglalkozások - festés, maszkok és jelmezek készítése, homokvárak építése.

Délután: sportprogram - sportversenyek, medence és strandjátékok, játszóterek használata.

Este: party – minidiszkó, animációs programok, tematikus estek maszkkal vagy jelmezzel.


Mikor indul el az Orex Gyermekklub?

A 2019-as nyári szezonban, június közepétől augusztus végéig. Ezzel kapcsolatos információkról érdeklődjön telefonon vagy email-en. 


Mik az Orex Gyermekklub legnagyobb előnyei?

Szórakoztató és színes programok gyermekeik számára, hogy a kísérőiknek is jusson ideje a pihenésre. Azokon a napokon, ahol feltüntetjük a programhoz való csatlakozás lehetőségét, egy vagy kettő, 4-12 év közötti gyermek ingyenesen tartózkodhat az adott szállodában! Az Orex Travel Gyermekklub programja a 2019-as nyári szezonban indul, együttműködve a csoport részét képező egyik legnagyobb török utazási iroda, az Anex Tour animációs csapataival. A gyermekklubok és gyermek animátorok felkészítése terén a cég 16 éves tapasztalattal rendelkezik. Az Orex Gyermekklub magas színvonalú programjairól és a gyermekek felügyeletéről animátor csapatunk fog gondoskodni, akik megfelelő képzésben való részvétel után csatlakozhatnak, annak érdekében, hogy minden gyermek számára nagyszerű és felejthetetlen nyaralást biztosítsanak!