Visszahívjuk Önt!
Utas(ok) neve
Telefonszám
E-Mail
Visszahívás időpontja
Kérdése van? Kérjen visszahívást!
+36 1 951 9440
Kedves Utasaink és Partnereink!

 

Irodánk 2020. május 18-tól ismét a megszokott időben tart nyitva (http://www.orextravel.hu/pages/informaciok-kapcsolat).

 

Elérhetőségeink továbbra is a hu.reservation@orextravel.eu email cím, valamint a +36 1 951 9440, a +36 1 426 0660 és a +36 30 851 1877-es telefonszámok egyike.

 

 

Módosítási lehetőségek:

 

Dátum, illetve hotel módosításának lehetősége a jelenleg aktuális árakon

 

Utazási voucher

Promóció időtartama: 2020.04.15-05.31.

A kialakult helyzetre való tekintettel az Orex Travel lehetőséget ad, hogy a már befoglalt nyaralásokat egy későbbi 2020-as, vagy akár 2021-es útra használhassa fel.

A már befizetett előleget voucher formájában írjuk jóvá, amelyhez most +10%-ot adunk hozzá! A vouchert legkésőbb 2020. szeptember 30-ig használhatják fel (eddig kell megadni az új indulási dátumot).

 

A voucherek értéke az Önök által befizetett, +10%-al növelt összegre általunk lesz kiállítva. Szerepelni fog rajta az összes, az eredeti szerződésen szerepelő adat. A voucher tulajdonképpen a jelenlegi szerződés meghosszabbítása, azaz lemondási díj nélkül töröljük a meglévő foglalást, és a befizetett összeget átvezetjük erre a voucherre. A voucher azonosítója a szerződésen szereplő pozíciószám lesz.

Az új időpont (2020-as/2021-es) kiválasztása után a voucher összege beleszámít az új utazás árába.

 

További engedmény, hogy a szerződésen szereplő utasok közül csak egy főnek kell azonosnak lennie a következő út alkalmával, a többi utas ingyenesen módosítható.

 

Természetesen a megkötött útlemondási biztosítás sem veszik el, a voucher beváltásakor az eredetileg kötött összeg beszámításra kerül.

 

A voucher a későbbiekben az eredeti szerződést lebonyolító utazásközvetítőnél váltható be.

 

*A voucher később készpénzre nem váltható!

 

Eredeti dátum átfoglalása 2021-re

Promóció időtartama: 2020.04.15-05.31.

Amennyiben 2021-ben az idei út helyett ugyanabban az időben (adott hónap hete, megegyező járatnap), a 2020-as foglalásának megfelelő szállodába módosítaná az utazását, azt az idei áron teheti meg. Ebben az esetben a foglalás dátuma kerül módostásra, így nem kerül voucher kiállításra. A foglalás előlegét 25 %-ra ki kell egészíteni, a hátralék pedig indulás előtt 30 nappal esedékes.

 

*Ez a lehetőség a +10 %-os jóváírással nem kombinálható!

 

Fizetési könnyítés

 

Ezen felül a júniusi foglalások hátralék befizetésének határidejét 25 napról 14 napra csökkentettük, így hosszabbítva a gondolkodási időt.

Az ÁSZF szerinti lemondási feltételek nem változnak, tehát 25 nappal indulás előtt a bánatpénz mértéke

4.500 Ft/fő, míg 14 nappal indulás előtt már 15%.

 

Július és szeptember közötti indulások esetében az Orex Travel garanciát vállal, hogy ha indulás előtt 14 nappal Törökországban határzár lép életbe, a befizetett összeget voucher formájában írjuk jóvá, melyet egy későbbi 2020-as, vagy akár egy 2021-es utazásra is felhasználhat.

 

 

Útlemondási feltételeink:

 

Az útlemondás díja 4.500 Ft/fő + a sztornó biztostás összege nem jár vissza, viszont akár most akár az indulás előtti 26. nappal mondják le, akkor is ugyan ennyibe fog kerülni.

 

 

 

Visszautalással kapcsolatos információk:

 

A visszautalásokkal kapcsolatban ezúton is kérjük Utasaink és Partnereink türelmét!

 

Bármilyen visszatérítési igény most jelentősen több időt vesz igénybe, a megszokott ügyintézési idő ezért megnövekedett. Szlovákiai pénzügyi központunk érkezési sorrendben, folyamatosan dolgozza fel a kéréseket, azonban a visszautalás ideje a jogszabály által is előírt 14 napon túlra is kitolódhat.

 

Az Orex Travel – az utasok biztonságát szolgáló, az utazási irodák részére előírt – vagyoni biztosítékra 2020.12.31-ig a Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fiókteleppel kötött szerződést, 1 milliárd 200 millió forintig, amely szükség esetén teljes mértékben fedezi utasaink befizetéseit.

 

Utasainknak és Partnereinknek jó egészséget kívánunk!


Hírlevél

Hírlevélhez szükséges adatok

Keresztnév
Vezetéknév
Mail
Ok

Sikeres E-mail küldés

Figyelem!

Sikertelen E-mail küldés