FIRST MINUTE 2024. NYÁR


Az alábbiakban olvashatják a 2024-es szezonra vonatkozó kedvezményes előfoglalási feltételeinket, melyek 2024.01.31-ig beérkezett foglalásokra érvényesek:


29.900 Ft/fő előleg fizetendő (2 éves kor felett) + amennyiben BBP vagy útlemondási biztosítás kerül a foglalásba, ezeket is az előleggel együtt szükséges fizetni.
A befizetett előleget legkésőbb indulás előtt 30. napig 100%-ra ki kell egészíteni.
2024.01.31-ig beérkezett foglalásokat kötbérmentesen le lehet mondani, legkésőbb indulás előtti 16. napig. A kötbérmentes törlés csak a teljes foglalás törlésére vonatkozik, részleges törlés esetén azonban nem érvényes. Kötbérmentes törlés esetén a befizetett összeg visszajár, kivéve az útlemondási biztosítás díja.
2024.01.31-ig beérkezett foglalásoknál egy alkalommal lehetséges kötbérmentesen dátumot/hotelt/desztinációt cserélni, ebben az esetben a meglévő foglalást kötbérmentesen töröljük és aktuális áron készül el a foglalás az új időpontra/hotelbe/desztinációra. Legkésőbb indulás előtti 16. napig van lehetőség a módosításra. Módosítás esetén az útlemondási biztosítás díja nem jár vissza. Egy alkalommal lehetséges kötbérmentesen módosítani.

Extra előnyök:


 • 3% Törzsutas kedvezmény: egyetlen feltétele a legalább egy alkalommal lezárult utazás.
 • 2% Senior kedvezmény: feltétele legkésőbb az utazás utolsó napjáig betöltött 60. életév. A kedvezmény a májusban, júniusban és szeptemberben induló turnusokra vehető igénybe. A kedvezmény csak azokra az utasokra vonatkozik, akik megfelelnek a feltételnek.
 • 2% Teljes összeg befizetése esetén kedvezmény: amennyiben a foglaláskor a teljes összeg befizetése megtörténik és ez a foglalás véglegesítése után 3 munkanapon belül átutalásra kerül irodánk részére.
 •  

  Fejenként maximum 5% kedvezmény írható jóvá. A kedvezmény más árengedményekkel NEM vonható össze.


  Árgarancia:


  A 2024.01.31-ig beérkezett foglalások esetén árgaranciát vállalunk. Kerozin áremelés esetén nem emelünk árat az alábbi időpontig beérkezett foglalásokra.
  Hírlevél

  Hírlevélhez szükséges adatok

  Keresztnév
  Vezetéknév
  Mail
  Ok

  Sikeres E-mail küldés

  Figyelem!

  Sikertelen E-mail küldés